Mandekogebogen

Sådan tilbereder du tofu

Hvordan tackler man lige tofu?

Tofu.

Det er ikke for alle. Men hvis man først lige får knækket nødden på, hvordan det tilberedes, så smager det skønt.

Jeg plejer altid at købe en meget fast tofu, så det er nemmere at få noget sprødhed inkorporeret.

Og det nemmeste du kan gøre, er simpelthen at stege det i en karrypaste - enten din egen hjemmelavede version eller en købeversion.

Læs med herunder:

ANNONCE

Stegt tofu

Sprødt og lækkert!

2 portioner 20 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 350 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 400 gram økologisk tofu
  • 1½ spsk. rød karrypasta
  • 2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande godt op med olivenolie.
  2. Tilsæt karrypastaen og svits den grundigt.
  3. Skær tofuen ud i små firkanter og læg dem på panden. Skru ned til middelvarme og steg dem på hver side, indtil de har dannet en skorpet overflade. Alt efter komfurets temperament skal de vendes løbende og hold øje med, at karrypastaen ikke brænder på.
  4. Når tofuen er blev brun og har fået en sprød, knasende stegeskorpe, er de klar til servering - eksempelvis i en wrap, i en salat eller som snack til en dip!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt