Aftensmad

Sabich

En lækker, sprød og cremet pita fra Israel.

Sabich
Sabich
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. januar 2021

Man går aldrig galt i byen med en pita kebab – hvad enten du er har tømmermænd, på vej hjem fra byen eller bare vil have en lækker og nem aftensmad.

Men har du nogensinde prøvet en Sabich?

Det er kort fortalt Israels udgave af en pita – hvor man har fyldt den med sprødstegt aubergine, hummus, æg og grøntsager.

Vanvittigt simpelt, men vanvittigt godt!

Fang opskriften på min udgave af den herunder – og du finder opskriften på de perfekte pitabrød lige her

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

pitabrød, se opskrift længere oppe 4 stk
Aubergine 1 stk
Tomater 3 stk
Agurk 1 stk
Persille 1 håndfuld
Æg, kogte 3 stk
Tahin, kan udelades 2 spsk.
Hummus (hjemmelavet eller købt) 4 spsk.

Fremgangsmåde