Aftensmad
Sabich
En lækker, sprød og cremet pita fra Israel.
Man går aldrig galt i byen med en pita kebab – hvad enten du er har tømmermænd, på vej hjem fra byen eller bare vil have en lækker og nem aftensmad.
Men har du nogensinde prøvet en Sabich?
Det er kort fortalt Israels udgave af en pita – hvor man har fyldt den med sprødstegt aubergine, hummus, æg og grøntsager.
Vanvittigt simpelt, men vanvittigt godt!
Fang opskriften på min udgave af den herunder – og du finder opskriften på de perfekte pitabrød lige her.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
pitabrød, se opskrift længere oppe
4 stk
Aubergine
1 stk
Tomater
3 stk
Agurk
1 stk
Persille
1 håndfuld
Æg, kogte
3 stk
Tahin, kan udelades
2 spsk.
Hummus (hjemmelavet eller købt)
4 spsk.
Læs også: