Aftensmad
Super Crunch Potatoes
Nem trick til ekstra sprøde pommes frites!
Der findes mange forskellige teknikker til at forvandle en kartoffel til sprøde snacks – og den mest gængse er frituren.
Men det kan også lykkedes at få sprøde ovnfritter – og nu er jeg faldet over endnu et trick!
Man kan nemlig tilføje natron under kogning af kartoflerne, som gør, at de ændrer struktur på ydersiden og giver mulighed for mere sprødhed, når de efterfølgende skal ovnsteges.
På den måde får man ekstra sprødhed omkring kartoflerne, som indkapsler den møre, cremede kartoffel i en grynet overflade – og denne overflade bliver sprød og gylden!
Fang teknikken herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartofler (eks. Bintje eller andre melede sorter)
800 gram
Natron
1 tsk
Vand
1.50 l
Fint salt
1.50 tsk
Olie (olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekerneolie, etc.
1 dl
Læs også: