Taco Chicken Sandwich
Tex-mex-inspireret kyllingesalat.
Hvis du mangler en idé til en skøn og nem sandwich eller måske har lidt kold kylling tilovers fra gårsdagen måltid - så skal du prøve min opskrift på Taco Chicken Sandwich.
Det er i al sin enkelthed en hjemmelavet kyllingesalat, som er rørt op med hjemmelavet taco-krydderi.
En skøn, cremet og smagfuld spread, der passer til alt fra toastbrød, surdej eller landbrød - og så kan den holde sig et par dage i køleskabet.
Perfekt til en hurtig sandwich til frokost eller aftensmad eller til en god madpakke på farten.
Det grønne element i denne sandwich er peberfrugt og/eller rød chili og et par skiver avocado - en skøn mundfuld.
Fang opskriften herunder:
Taco Chicken Sandwich
Mexicansk-inspireret kyllingesalat-fyld!
2 portioner
15 minutter
Forberedelse: 15 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 100 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 4 stk franskbrød, surdejsbrød el. landbrød, skiver
- 150 gram kold kylling, tilberedt
- 4 spsk. græsk yoghurt
- 1 tsk spidskommen, stødt
- 1 tsk paprika
- ½ tsk oregano
- 1 tsk hvidløgspulver
- 0,4 tsk salt + peber
- 0,4 tsk chiliflager, kan undlades
- 1 stk avocado
- 1 spsk. jalapenos, syltede
- ½ stk peberfrugt el. rød chili
Fremgangsmåde
- Bland alle krydderierne i den græske yoghurt og lad det gerne trække et stykke tid. Skær den kolde kylling i små tern og bland det sammen med dressingen. Det bliver næsten bedst, hvis det trækker et halvt til et helt døgn, men kan spises efter 30 minutter.
- Rist et par skiver brød og smør et gavmildt lag taco chicken-salat på og top af med fintsnittet peberfrugt/rød chili og skiver af avocado.