Mandekogebogen

Taco Chicken Sandwich

Tex-mex-inspireret kyllingesalat.

Hvis du mangler en idé til en skøn og nem sandwich eller måske har lidt kold kylling tilovers fra gårsdagen måltid - så skal du prøve min opskrift på Taco Chicken Sandwich.

Det er i al sin enkelthed en hjemmelavet kyllingesalat, som er rørt op med hjemmelavet taco-krydderi

En skøn, cremet og smagfuld spread, der passer til alt fra toastbrød, surdej eller landbrød - og så kan den holde sig et par dage i køleskabet.

Perfekt til en hurtig sandwich til frokost eller aftensmad eller til en god madpakke på farten.

Det grønne element i denne sandwich er peberfrugt og/eller rød chili og et par skiver avocado - en skøn mundfuld.

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Taco Chicken Sandwich

Mexicansk-inspireret kyllingesalat-fyld!

2 portioner 15 minutter
Forberedelse: 15 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 100 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 4 stk franskbrød, surdejsbrød el. landbrød, skiver
  • 150 gram kold kylling, tilberedt
  • 4 spsk. græsk yoghurt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 0,4 tsk salt + peber
  • 0,4 tsk chiliflager, kan undlades
  • 1 stk avocado
  • 1 spsk. jalapenos, syltede
  • ½ stk peberfrugt el. rød chili

Fremgangsmåde

  1. Bland alle krydderierne i den græske yoghurt og lad det gerne trække et stykke tid. Skær den kolde kylling i små tern og bland det sammen med dressingen. Det bliver næsten bedst, hvis det trækker et halvt til et helt døgn, men kan spises efter 30 minutter.
  2. Rist et par skiver brød og smør et gavmildt lag taco chicken-salat på og top af med fintsnittet peberfrugt/rød chili og skiver af avocado.
Del

Seneste nyt

Annonce