Mandekogebogen

Baba Ganoush - krydret auberginedip

Tidskrævende, men velsmagende dip!

Denne gang kigger vi nærmere på den arabiske klassiker Baba Ganoush, som er en velsmagende dip, der basalt set er en aubergine, der har fået utroligt meget kærlighed!

ANNONCE
Udskriv opskriften

Baba Ganoush

Verdens bedste dip!

0 portioner 1 time, 30 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 30 minutter
Tilberedning: 1 time
Ca. kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk aubergine
  • 2 dl skyr
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk tahin, kan udelades

Fremgangsmåde

  1. Prik auberginen grundigt med en gaffel hele vejen rundt. Bag den i en forvarmet ovn på 200 grader i 45 minutter.
  2. Lad den køle en smule af, hvorefter du skraber alt kødet ud. Varm en lille pande grundigt op med lidt olie og svits kødet i ca. 10 minutter til det har taget farve.
  3. Herefter blander du kødet sammen med skyr, citronsaft, knust hvidløg, spidskommen, salt og peber - blend det hele sammen og smag dip'en til. Lad den stå og trække i køleskabet i 30 minutter for at sætte sig lidt og server!
Del

Seneste nyt

Annonce