Det lette Baba Ganoush – krydret auberginedip Tidskrævende, men velsmagende dip! Af Rasmus Krarup Jensen 24. januar 2018 Denne gang kigger vi nærmere på den arabiske klassiker Baba Ganoush, som er en velsmagende dip, der basalt set er en aubergine, der har fået utroligt meget kærlighed! ? Baba Ganoush ? – nem og velsmagende auberginedip ? #babaganoush #aubergine #dip #hvidløg #spidskommen #cumin #citron #lemon #skyr #aftensmad #frokost #tilbehør #hjemmelavet #opskrift #video #howto #persille #middelhavet #mellemøsten? #sundmad #inspiration #sommermad Et opslag delt af Rasmus Krarup Jensen (@rallekj) den 5. Aug, 2017 kl. 8.36 PDT Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne. Opskrift Ventetid 30 min Tilberedningstid 60 min Ingredienser Aubergine 1 stk Skyr 2 dl Citronsaft 1 spsk. Hvidløg 2 fed Spidskommen, stødt 1 tsk Salt 0.50 tsk Peber 0.50 tsk Tahin, kan udelades 1 tsk Fremgangsmåde Prik auberginen grundigt med en gaffel hele vejen rundt. Bag den i en forvarmet ovn på 200 grader i 45 minutter. Lad den køle en smule af, hvorefter du skraber alt kødet ud. Varm en lille pande grundigt op med lidt olie og svits kødet i ca. 10 minutter til det har taget farve. Herefter blander du kødet sammen med skyr, citronsaft, knust hvidløg, spidskommen, salt og peber - blend det hele sammen og smag dip'en til. Lad den stå og trække i køleskabet i 30 minutter for at sætte sig lidt og server! Læs også: Del artikel Hvor vil du dele? Facebook LinkedIn Email Kopier link Det lette Se flere artikler Det lette Frugtflæsk Det lette Sådan laver du din egen hot sauce Det lette Blinis med kaviar Det lette Stegt andebryst Det lette Gratinerede østers Det lette Sweet Potato Casserole