Aftensmad
Choripan
Argentinsk kærlighed til en hotdog.
Der findes utallige variationer af en klassisk hotdog – der er nærmest uanede muligheder i forhold til at eksperimentere med nye smage.
I foråret lavede vi eksempelvis en hotdog med lynsyltet rabarber.
Denne gang har jeg kastet min kærlighed over den argentinske version af en hotdog – også kaldet Choripan.
Det er i al sin enkelthed en hotdog med chorizo og chimichurri.
Spicy, syrligt, frisk og lækkert!
Da vi i Danmark ikke har den store tradition for at spise en chorizo som reel 'stegepølse', men nærmere en tørret udgave til tapas, så har jeg lavet min egen udgave af en Choripan.
Hjemmebagte brød – jeg brugte faktisk min franskbrødsopskrift som base i denne omgang, og det fungerede super godt – chipotle-pølser fra Rigtigmad.dk, sprødstegt Chorizo-crumble af sortfodsgris, hjemmerørt chimichurri og lynsyltede rødløg.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hotdogbrød (købt eller hjemmelavet)
4 stk
Pølser (svin eller okse)
4 stk
Chorizo-pølse
100 gram
Persille
1 håndfuld
Rødløg
1 stk
Eddike
1 dl
Sukker
1 dl
Oregano
1 tsk
Olivenolie
2 spsk.
Eddike (gerne fransk æblecidereddike)
1 spsk.
Hvidløg
1 stk
Grøn chili (kan undlades)
0.50 stk
Læs også: