Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber
Nem nyfortolkning af en hotdog!
Jeg har været et smut forbi Radio4, hvor vi snakkede om hotdogs og hotdog-toppings - nogle sværger til de klassiske, mens andre er mere åbne for lidt mere avancerede udgaver.
Jeg fik kreeret en lille opskrift til programmet i anledningen af 1. maj, hvor vi har lavet et twist på klassikeren.
Hotdog med flæskesvær og lynsyltede rabarber!
Du får knaset og det salte fra flæskesværen - som du enten kan købe hos slagteren eller være fræk at købe som 'chips' (eller lave selv!) - og så overtager rabarberen det sure og søde fra den ellers normale syltede agurk.
Et par hurtige broiche-hotdogbrød, eller måske hjemmelavet hotdogbrød?
Toppet med ketchup og lidt hurtig hjemmelavet chilimayo - grundopskriften på mayo blev brugt og drysset generøst med chiliflager!
Fang opskriften herunder:
Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber
Forårshotter!
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 4 stk pølser
- 4 stk hotdogbrød
- 2 stk rabarber
- 1 dl eddike
- 1½ dl sukker
- 2 spsk. chilimayo
- 1 dl flæskesvær
- 2 spsk. ketchup
Fremgangsmåde
- Kog eddike op med sukker, indtil sukkeret er opløst. Skær rabarberne i 0,5 centimeters stykker og hæld lagen over. Lad det trække i minimum 10 minutter.
- Knus flæskesværrene til en crumble.
- Lun hotdogbrøddet og pølserne - flæk brødet og læg pølsen i. Top med ketchup og chilimayo.
- Drys herefter med crumble og fordel de syltede rabarber - og så skal hotteren bare køres i kæften!