Mandekogebogen

Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber

Nem nyfortolkning af en hotdog!

Jeg har været et smut forbi Radio4, hvor vi snakkede om hotdogs og hotdog-toppings - nogle sværger til de klassiske, mens andre er mere åbne for lidt mere avancerede udgaver.

Jeg fik kreeret en lille opskrift til programmet i anledningen af 1. maj, hvor vi har lavet et twist på klassikeren.

Hotdog med flæskesvær og lynsyltede rabarber!

Du får knaset og det salte fra flæskesværen - som du enten kan købe hos slagteren eller være fræk at købe som 'chips' (eller lave selv!) - og så overtager rabarberen det sure og søde fra den ellers normale syltede agurk.

Et par hurtige broiche-hotdogbrød, eller måske hjemmelavet hotdogbrød?

Toppet med ketchup og lidt hurtig hjemmelavet chilimayo - grundopskriften på mayo blev brugt og drysset generøst med chiliflager!

Fang opskriften herunder:

ANNONCE

Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber

Forårshotter!

2 portioner 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 350 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 4 stk pølser
  • 4 stk hotdogbrød
  • 2 stk rabarber
  • 1 dl eddike
  • 1½ dl sukker
  • 2 spsk. chilimayo
  • 1 dl flæskesvær
  • 2 spsk. ketchup

Fremgangsmåde

  1. Kog eddike op med sukker, indtil sukkeret er opløst. Skær rabarberne i 0,5 centimeters stykker og hæld lagen over. Lad det trække i minimum 10 minutter.
  2. Knus flæskesværrene til en crumble.
  3. Lun hotdogbrøddet og pølserne - flæk brødet og læg pølsen i. Top med ketchup og chilimayo.
  4. Drys herefter med crumble og fordel de syltede rabarber - og så skal hotteren bare køres i kæften!
Del

Seneste nyt