Mandekogebogen

CNN lancerer 5 nye afsnit med ubrugt materiale af Parts Unknown for at hylde Anthony Bourdain

En hyldest til et ikon.

For ca. to måneder siden fik vi den sørgelige nyhed, at Anthony Bourdain var gået bort. Han var ikke blot en karismatisk personlighed, men også en stemme inden for det kulinariske univers, som ikke kunne sammenlignes. Hans måde at udtrykke smagsindtryk, nye tendenser på madmarkedet og desuden sin egen tilgang til den ædle madlavningskunst var en fryd for ørene, og han har i mange år åbnet folks øjne op for gastronomi og rejseliv - netop uden at være en prætentiøs stodder, men derimod med hjertet fuldt af forundring og glæde over simple smage. 

Via No Reservations og Parts Unknown fik han rejst verden tyndt og udvidet sin egen såvel som publikums horisont. Netflix var på vej til at fjerne Parts Unknown fra platformen, men fans fik held af at bevare afsnittene på tjenesten - og nu kan man glæde sig over nyheden, at CNN har tænkt sig at sende 5 nye afsnit til efteråret.

Afsnittene indeholder materiale, der blev optaget inden Bourdains død - kun ét afsnit bliver med hans ikoniske fortællerstemme, mens de andre bliver en lidt anderledes tilgang og nærmere en slags hyldest til hans værk. 

Vi glæder os til efteråret!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt