Mandekogebogen

Coleslaw

Nem opskrift perfekt til pulled pork!

Der findes mange former for salater og hvis der er én, der er skræddersyet til den klassiske 'pulled pork' - så er det selvfølgelig coleslaw.

Egentlig en hvidkålssalat, som man bare har toppet med lidt gulerod og 'cremet' op med krydret cremefraiche.

Fang en klassisk opskrift på det herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Coleslaw

Cremet tilbehør.

4 portioner 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 350 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk hvidkål
  • 3 stk gulerod
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • ½ tsk salt
  • ½ stk løg
  • 1 spsk. honning-dijonsennep

Fremgangsmåde

  1. Snit hvidkålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem på et mellemgrovt rivejern.
  2. Riv det halve løg ned i cremefraichen og tilsæt løg, salt og sennep - smag til.
  3. Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække 20 minutter inden servering.
Del

Seneste nyt

Annonce