Coleslaw
Nem opskrift perfekt til pulled pork!
Der findes mange former for salater og hvis der er én, der er skræddersyet til den klassiske 'pulled pork' - så er det selvfølgelig coleslaw.
Egentlig en hvidkålssalat, som man bare har toppet med lidt gulerod og 'cremet' op med krydret cremefraiche.
Fang en klassisk opskrift på det herunder:
Coleslaw
Cremet tilbehør.
4 portioner
10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 350 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 1 stk hvidkål
- 3 stk gulerod
- 2 dl creme fraiche 38%
- ½ tsk salt
- ½ stk løg
- 1 spsk. honning-dijonsennep
Fremgangsmåde
- Snit hvidkålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem på et mellemgrovt rivejern.
- Riv det halve løg ned i cremefraichen og tilsæt løg, salt og sennep - smag til.
- Bland alle ingredienserne sammen og lad det trække 20 minutter inden servering.