Mandekogebogen

Den ultimative bog om bacon

En baconistas bekendelser!

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Oemands, så har du - i min optik - ikke smagt dit livs bedste bacon endnu.

Allan Ømand har dedikeret sit liv til at være en baconista, hvilket i al sin enkelthed går ud på, at han er manden, du skal have fat i, hvis du vil have bacon fra øverste hylde.

ANNONCE
Den ultimative bog om bacon

Du har måske stødt på ham for nogle år tilbage, hvor han fik de sociale medier til at smelte, da han var den første på det danske marked til at lancere en bacon-julekalender.

Ja, du hørte rigtigt.

En julekalender, hvor du enten kan få en pakke bacon til HVER dag, eller som adventsgaver. 

Hans firma byder på mange forskellige typer bacon - ikke blot smags- og lagringsforskelle, men også i forhold til, hvordan smagen varierer alt efter, hvor på grisen du finder udskæringen.

Og selvfølgelig hvilken gris, du vælger!

Al denne ekspertise og livserfaring har Allan nu kogt ned til en sagnomspunden bog på 324 sider.

Bacon: Øjeblikke af Lykke.

ANNONCE
Den ultimative bog om bacon

Bogen er et omfattende blik på jagten på det perfekte stykke bacon med afsæt i diverse guides, historier, fortællinger, tricks - og selvfølgelig rigeligt med bacon-opskrifter og billeder af diverse udskæringer af bacon.

Det er i sandhed det, man kan definere som foodporn i bogstaveligste forstand.

Alt fra vildsvinebacon til den ultimative baconburger bliver illustreret og beskrevet, så du højst sandsynligt lige så godt han bestille en hagesmæk sammen med bogen.

ANNONCE
Den ultimative bog om bacon

Bogen er ganske interessant og vidtrækkende, da den ikke læner sig op af klassiske kogebøger med primært fokus på opskrifter - her er der virkelig dedikeret indhold til bacon-entusiaster!

Hvad enten du har lyst til at nørde konsistens og smage eller blot gerne vil vide, hvor på grisen det bedste bacon sidder.

Hvis du mangler den perfekte julegave, farsdagsgave, fødselsdagsgave eller lignende, så er bacon-bogen et hit - den dækker alle fronter: dyrevelfærd, velsmag, variation, opskrifter og desuden mere viden om et enkelt stykke bacon, end du kunne have forestillet dig.

Der er noget for enhver smag!

Bacon: Øjeblikke af Lykke

Pris: 299 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt