Det lette

Falafel med græskar

Krydret og cremet!

Falafel med græskar
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 29. februar 2020

En måde at variere de klassiske falafler på, er at bruge et lækkert hokkaido-græskar og en aromatisk chili – rød chili og andre almindelige chilier kan sagtens bruges til formålet, men en gul habanero er perfekt både farvemæssigt, men også med sin citrus-agtige aroma.

Herunder får du en lækker opskrift på græskar-falafel med spicy noter:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 12 pers.

Ingredienser

Kikærter, tørrede 120 gram
Hvidløg 1 fed
Løg 0.50 stk
Hokkaido-græskar 100 gram
Salt 1 tsk
Gul Habanero 1 spsk.
Friskkværnet peber 1 tsk
Timian (tørret eller frisk) 1.50 tsk
Olivenolie 1 spsk.
Limesaft 1 spsk.
Hvedemel 1 spsk.
Fritureolie 500 ml

Fremgangsmåde