En måde at variere de klassiske falafler på, er at bruge et lækkert hokkaido-græskar og en aromatisk chili – rød chili og andre almindelige chilier kan sagtens bruges til formålet, men en gul habanero er perfekt både farvemæssigt, men også med sin citrus-agtige aroma.
Herunder får du en lækker opskrift på græskar-falafel med spicy noter:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kikærter, tørrede
120 gram
Hvidløg
1 fed
Løg
0.50 stk
Hokkaido-græskar
100 gram
Salt
1 tsk
Gul Habanero
1 spsk.
Friskkværnet peber
1 tsk
Timian (tørret eller frisk)
1.50 tsk
Olivenolie
1 spsk.
Limesaft
1 spsk.
Hvedemel
1 spsk.
Fritureolie
500 ml
Læs også: