En god kyllingeburger er altid et godt bud på en burger, hvis man skal prøve noget udover det sædvanlige med oksebøf og grønt – og så er det overraskende nemt at lave sprød kylling med en knasende overflade, som man eksempelvis ser på KFC.
Saftigt kød og en sprød, krydret overflade sammen med en hurtig mayo lavet med chilisauce og estragon – så er weekendens brugermenu for alvor skudt i gang!
Har man god tid, kan man lade kyllingen trække i marinaden natten over – og ellers kan man lade den marinere 30-60 minutter, hvis det skal gå hurtigt.
Sammen med lidt salat og andet grønt og en god burgerbolle – eksempelvis mine Potato Buns – så er der ikke et øje tørt på burger-fronten!
Fang opskriften herunder!
Opskrift på barbecue-krydderi
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingebryst
2 stk
Hvedemel
2 dl
Fint salt + peber
1 tsk
Barbecue-krydderi (se opskriften længere oppe i artiklen)
1 spsk.
Kærnemælk
2 dl
Chilisauce (eksempelvis sriracha)
1 spsk.
Røget paprika
1.50 tsk
Fint salt + peber
1 tsk
Burgerboller
2 stk
Salat, agurk, tomat eller andet grønt
1 håndfuld
God mayonnaise (hjemmelavet eller købt)
1 dl
Estragon (frisk eller tørret)
1 tsk
Chilisauce (sursød eller sriracha)
2 tsk
Fritureolie/solsikkeolie
400 ml
Læs også: