Det lette
Glaskål-fritter
Sprøde pommes frites af glaskål og kålrabi.
Kartofler er altid det oplagte valg til pommes frites – sjovt nok – men af og til er det også sjovt at eksperimentere lidt med forskellige grøntsager til sine fritter.
Eksempelvis sweet potato fries eller aubergine-fritter – og denne gang har jeg eksperimenteret lidt med at lave sprøde fritter af glaskål og kålrabi.
Det er en skøn grøntsag, som smager fantastisk i sæson – og det er ret let at lave dem til pommes frites.
De skal blot koge let møre i nogle minutter, afkøles, paneres og bages i ovnen.
Og så med en lille simpel chili-mayo til? Så er der terrasse-snacks, der vil noget!
Fang teknikken herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Glaskål eller Kålrabi
1 stk
Rasp (almindelig el. Panko)
3 dl
Æg
1 stk
Fint salt + peber
0.50 tsk
Majsstivelse
2 spsk.
Læs også: