Mandekogebogen

Guacamole

Klassisk tilbehør!

Mens avocadoer smager skønt 'rå', så bliver de også fantastiske, hvis man forvandler til guacamole.

Den klassisk form for dip giver et spicy, cremet og lækkert tilbehør, som du enten kan bruge til din burrito, til dine nachos eller som tilbehør til tunge, krydrede retter.

Herunder får du den klassiske opskrift:

ANNONCE

Guacamole

Cremet og lækkert!

4 portioner 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 50 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2 stk avocado
  • 2 fed hvidløg
  • ½ stk lime, økologisk
  • ½ tsk salt
  • 3 spsk. creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

  1. Mos avocado-kødet med en gaffel og tilsæt limesaft, salt og cremefraiche.
  2. Justér konsistensen efter, hvad du ønsker - mos den mere, hvis du vil have en lidt mere lind avocadocreme.
  3. Riv til sidst hvidløg i massen og lad det trække i 1 time.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt