Guasacaca
Skøn avocado-dip fra Venezuela!
Hvis du mangler en skøn dip, der passer ind i tapas-universet eller måske til lidt tortilla-chips eller andet godt, der skal snackes på til fest, hverdag og nytår?
Så skal du pege pilen mod Venezuela og prøve deres Guasacaca.
En dejlig smagfuld dip på avocado, som er en del anderledes end eksempelvis guacamole.
Her blender man grøn peber, koriander, avocado, løg og hvidløg sammen med lidt eddike og limesaft - en skøn, smagfuld, frisk og dyb dip, der kan bruges til mange formål.
Den er farverig, nem at lave og så kan den også bruges som spread til eksempelvis en god sandwich.
Fang opskriften herunder:
Guasacaca
Venezuelansk avocado-dip!
2 portioner
5 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 300 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 1 stk avocado
- 1 stk grøn peberfrugt
- 1 stk løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. limesaft
- 1 stk frisk koriander, bundt
- 1 stk friske jalapenos, kan undlades
- 4 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Alle grøntsager skæres i grove tern, koriander samt jalapenos hakkes let og citronsaft og eddike hældes i en skål.
- Blend alle ingredienserne grundigt sammen og spæd løbende til med olie for at få en glat konsistens - smag til sidst til med salt og peber.