Aftensmad

Halvindbagt pizza

Pizzariaklassiker på hjemmefronten.

Halvindbagt pizza
Halv indbagt pizza
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 8. november 2020

Alt efter hvor du befinder dig i landet har den lokale pizzamand altid en række klassikere på menukortet.

Og dem man ofte finder foruden de klassiske pizza og pitakebab, er selvfølgelig indbagt og halvindbagt pizza.

Den indbagte pizza er nærmere en slags calzone – mens den halvindbagte er til dig, der ikke rigtig kan bestemme dig, men vil smage begge dele!

Win win!

Den halvindbagte giver calzone-oplevelsen ude i enden og den rygende varme pizzaoplevelse i midten.

Og så er den utrolig nem at lave – se med herunder.

Opskrift på kebab

Opskrift på tomatsauce

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 18 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Hvedemel 350 gram
Gær 20 gram
Vand 2.50 dl
Salt 1 tsk
Spaghetti 100 gram
Tomatsauce (se længere oppe i artiklen for opskrift) 4 dl
Hakket oksekød eller kebab (se kebabopskrift i artiklen) 250 gram
Frisk mozzarella 200 gram

Fremgangsmåde