Aftensmad
Halvindbagt pizza
Pizzariaklassiker på hjemmefronten.
Alt efter hvor du befinder dig i landet har den lokale pizzamand altid en række klassikere på menukortet.
Og dem man ofte finder foruden de klassiske pizza og pitakebab, er selvfølgelig indbagt og halvindbagt pizza.
Den indbagte pizza er nærmere en slags calzone – mens den halvindbagte er til dig, der ikke rigtig kan bestemme dig, men vil smage begge dele!
Win win!
Den halvindbagte giver calzone-oplevelsen ude i enden og den rygende varme pizzaoplevelse i midten.
Og så er den utrolig nem at lave – se med herunder.
Opskrift på kebab
Opskrift på tomatsauce
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
350 gram
Gær
20 gram
Vand
2.50 dl
Salt
1 tsk
Spaghetti
100 gram
Tomatsauce (se længere oppe i artiklen for opskrift)
4 dl
Hakket oksekød eller kebab (se kebabopskrift i artiklen)
250 gram
Frisk mozzarella
200 gram
Læs også: