Aftensmad

Hokkaido Fritters

Lækre græskar-frikadeller!

Hokkaido Fritters
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 18. september 2022

I kølvandet på populariteten omkring mine opskrifter på squash-frikadeller og grønkålsfrikadeller, har jeg eksperimenteret med endnu en efterårsråvare.

Nemlig græskar – i dette tilfælde specifikt et Hokkaido-græskar, men du kan bruge de fleste spisegræskar til formålet.

Hokkaido Fritters aka. græskarfrikadeller er utroligt nemme, sunde og velegnet til både aftensmad og madpakken.

De tager ingen tid at lave og kræver blot få ingredienser – krydret med rosmarin, hvidløg og ingefær. En skøn, blød og sprød mundfuld med masser af fylde og smag.

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 8 pers.

Ingredienser

Græskar (gerne Hokkaido) 250 gram
Æg 2 stk
Hvedemel 4 spsk.
Hvidløg 4 fed
Ingefær, revet 1 spsk.
Rosmarin (frisk eller tørret) 1.50 tsk
Salt + peber 1 tsk
Parmesanost 1 dl

Fremgangsmåde