Aftensmad
Hokkaido Fritters
Lækre græskar-frikadeller!
I kølvandet på populariteten omkring mine opskrifter på squash-frikadeller og grønkålsfrikadeller, har jeg eksperimenteret med endnu en efterårsråvare.
Nemlig græskar – i dette tilfælde specifikt et Hokkaido-græskar, men du kan bruge de fleste spisegræskar til formålet.
Hokkaido Fritters aka. græskarfrikadeller er utroligt nemme, sunde og velegnet til både aftensmad og madpakken.
De tager ingen tid at lave og kræver blot få ingredienser – krydret med rosmarin, hvidløg og ingefær. En skøn, blød og sprød mundfuld med masser af fylde og smag.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Græskar (gerne Hokkaido)
250 gram
Æg
2 stk
Hvedemel
4 spsk.
Hvidløg
4 fed
Ingefær, revet
1 spsk.
Rosmarin (frisk eller tørret)
1.50 tsk
Salt + peber
1 tsk
Parmesanost
1 dl
Læs også: