Når sæsonen nærmer sig sensommeren og efteråret bugner haverne af græskar i alle afskygningerne.
Men hvordan er det lige, at man få bedst mulig smag ud af disse?
Mine favoritter er uden tvivl hokkaido-suppe eller bare som let krydrede 'fritter' i ovnen – så kommer græskarret virkelig til sin ret.
Men nu har jeg eksperimenteret lidt med at få græskarret over på en pizza – og det fungerer sublimt!
Jeg havde en håndfuld hokkaido-græskar fra haven, som blev brugt til denne opskrift – men hvis du har andre spisegræskar, så kan de også sagtens bruges til dette formål.
Simple råvarer, simple smage!
Foruden fyldet og fremgangsmåden herunder, finder du her opskriften på min pizzadej.
Opskriften egner sig til 1 stor pizza eller 2 mellemstørrelse pizzaer:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Pizzadej (fang min opskrift længere oppe i artiklen)
1 stk
Hokkaido-græskar
0.50 stk
Spidskommen, stødt
1 tsk
Citronsaft
1 spsk.
Salt
0.50 tsk
Rosmarin
1 håndfuld
Bøffelmozzarella
100 gram
Læs også: