Hvis du mangler en nem og lækker tilberedning af et stykke grisekød, så skal du prøve en Honey Garlic Pork – det er utroligt nemt og velsmagende og kan laves på ingen tid.
Til formålet har jeg leget med den lækreste udskæring fra Dyrbar, som går under navnet T-Bone af Gris – normalt skærer man en T-bone af oksekød, men med krogmodnede grise fungerer det helt fantastisk.
Her får man en bøf-oplevelse, men med en griseudskæring!
Først skal den brunes hårdt af som hvilken som helst anden bøf – derefter overhældes den med en soya-honning-blanding, som skal karamellisere den ind og tilberede den med et 'bad' af saucen, ligesom når man bruser en oksebøf i smør.
Velsmagende, nemt og enkelt! Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
T-bone af gris (eller kotelet)
2 stk
Soyasauce
0.60 dl
Honning, el. sirup
0.60 dl
Hvidløg, revet
1 spsk.
Chiliflager, røde
0.50 tsk
citronsaft/limesaft
2 spsk.
Læs også: