Det lette

Honey Garlic Pork

Snasket og lækkert!

Honey Garlic Pork
Honey Garlic Pork
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 26. maj 2023
Denne artikel er sponsoreret

Hvis du mangler en nem og lækker tilberedning af et stykke grisekød, så skal du prøve en Honey Garlic Pork – det er utroligt nemt og velsmagende og kan laves på ingen tid.

Til formålet har jeg leget med den lækreste udskæring fra Dyrbar, som går under navnet T-Bone af Gris – normalt skærer man en T-bone af oksekød, men med krogmodnede grise fungerer det helt fantastisk. 

Her får man en bøf-oplevelse, men med en griseudskæring!

Først skal den brunes hårdt af som hvilken som helst anden bøf – derefter overhældes den med en soya-honning-blanding, som skal karamellisere den ind og tilberede den med et 'bad' af saucen, ligesom når man bruser en oksebøf i smør.

Velsmagende, nemt og enkelt! Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

T-bone af gris (eller kotelet) 2 stk
Soyasauce 0.60 dl
Honning, el. sirup 0.60 dl
Hvidløg, revet 1 spsk.
Chiliflager, røde 0.50 tsk
citronsaft/limesaft 2 spsk.

Fremgangsmåde