Aftensmad

Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber

Nem nyfortolkning af en hotdog!

Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 1. maj 2020

Jeg har været et smut forbi Radio4, hvor vi snakkede om hotdogs og hotdog-toppings – nogle sværger til de klassiske, mens andre er mere åbne for lidt mere avancerede udgaver.

Jeg fik kreeret en lille opskrift til programmet i anledningen af 1. maj, hvor vi har lavet et twist på klassikeren.

Hotdog med flæskesvær og lynsyltede rabarber!

Du får knaset og det salte fra flæskesværen – som du enten kan købe hos slagteren eller være fræk at købe som 'chips' (eller lave selv!) – og så overtager rabarberen det sure og søde fra den ellers normale syltede agurk.

Et par hurtige broiche-hotdogbrød, eller måske hjemmelavet hotdogbrød?

Toppet med ketchup og lidt hurtig hjemmelavet chilimayo – grundopskriften på mayo blev brugt og drysset generøst med chiliflager!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Pølser 4 stk
Hotdogbrød 4 stk
Rabarber 2 stk
Eddike 1 dl
Sukker 1.50 dl
Chilimayo 2 spsk.
Flæskesvær 1 dl
Ketchup 2 spsk.

Fremgangsmåde