Aftensmad
Hotdog med flæskesvær-crumble og lynsyltede rabarber
Nem nyfortolkning af en hotdog!
Jeg har været et smut forbi Radio4, hvor vi snakkede om hotdogs og hotdog-toppings – nogle sværger til de klassiske, mens andre er mere åbne for lidt mere avancerede udgaver.
Jeg fik kreeret en lille opskrift til programmet i anledningen af 1. maj, hvor vi har lavet et twist på klassikeren.
Hotdog med flæskesvær og lynsyltede rabarber!
Du får knaset og det salte fra flæskesværen – som du enten kan købe hos slagteren eller være fræk at købe som 'chips' (eller lave selv!) – og så overtager rabarberen det sure og søde fra den ellers normale syltede agurk.
Et par hurtige broiche-hotdogbrød, eller måske hjemmelavet hotdogbrød?
Toppet med ketchup og lidt hurtig hjemmelavet chilimayo – grundopskriften på mayo blev brugt og drysset generøst med chiliflager!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Pølser
4 stk
Hotdogbrød
4 stk
Rabarber
2 stk
Eddike
1 dl
Sukker
1.50 dl
Chilimayo
2 spsk.
Flæskesvær
1 dl
Ketchup
2 spsk.
Læs også: