Det lette

Htipiti

Græsk fetadip!

Htipiti
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. marts 2023

Hvis du leder efter en skøn nem og utrolig velsmagende dip til næste tapas-aften eller bare en god dip som tilbehør til aftensmaden?

Så skal du absolut prøve den græske Htipiti.

Det er i al sin enkelthed en græsk version af den mellemøstlige dip Haydari – her skal man blot blende grillede peberfrugter med græsk fetaost og tilsætte lidt chilifager.

Potent, cremet og utrolig smagfuld – perfekt til pitabrød, spreads, dip og tapas.

Fang opskriften herunder:

 

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Fetaost 500 gram
Peberfrugt, røde 3 stk
Chiliflager, røde 0.50 tsk
Olivenolie 0.50 dl

Fremgangsmåde