Det lette
Indisk kartoffelsalat
Krydret og cremet udgave af klassisk kartoffelsalat!
Kartofler er en gudespise i sommerperioden, hvor man får muligheden for at smage de helt nye kartofler – dem, hvor man bare lige kan skrælle dem ved at smutte dem mellem fingrene.
Helt gulkødet, smagfulde og nærmest nøddet i smagen – fantastisk!
Den bedste måde er som altid bare rigelige mængder smør og nykogte kartofler – men man går altså ikke galt i byen med en hjemmelavet kartoffelsalat.
Og denne gang er jeg gået til det indiske køkken efter inspiration og lavet en indisk inspireret kartoffelsalat.
I al sin enkelthed nye kartofler, cremet dressing med koriander, garam masala og ingefær samt ristede kikærter.
En smagfuld, nem og mættende tilbehør til sommermaden – fang opskriften herunder!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kartofler (gerne nye kartofler)
600 gram
Cremefraiche (jo, federe, jo bedre!)
3.50 dl
Ingefær, revet
1 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Garam Masala
1 spsk.
Sennep
1.50 tsk
Fint salt + peber
0.50 tsk
Kikærter, kogte
200 gram
Salt + peber
1 tsk
Garam Masala
2 tsk
frisk koriander, bundt
1 stk
Læs også: