Tips & tricks

Japan introducerer ny vanvidstrend: Chokolade-ramen

Er verden klar på det?

Japan introducerer ny vanvidstrend: Chokolade-ramen
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 4. februar 2019

Det japanske køkken er ikke bleg for at lave nogle vanvittige, ofte tvivlsomme vanvidskreationer på den gastronomiske front – og nu er de på banen igen.

Hvad siger du til en omgang nudler, som svømmer rundt i chokolade?

Sådan kan du opleve det hos ramen-restauranten Kourakuen, som selvfølgelig har fundet på denne vanvittige ting på til valentinsdag. 

Chocolate Ramen.

Du får en soya-baseret bouillon med kakao-olier og selvfølgelig de klassiske råvarer alt efter valg – kød og grøntsager. Foruden dette får du også bogstaveligt talt en chokoladebar, som bliver placeret i den varme suppe for at give smag og duft. 

Ville du have mod på at prøve? Retten er tilgængelig på menukortet i en kort periode, og kommer til at koste blot 32 danske kroner!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Tips & tricks

Se flere artikler