Aftensmad
Kantarel-pizza
Simpel efterårsvenlig pizza Bianco.
Kantareller er en gudespise, når de begynder at dukke op i skovbunden i det våde efterår – men har du prøvet at smide dem på en pizza?
Det fungerer super godt, når man laver en pizza bianco med kantareller.
En lækker langtidshævet pizzadej, mascarpone rørt op med stegte tragtkantareller og så kantareller på toppen med lidt mozzarella – that's it.
Milde, cremede smage, som virkelig får kantarellen til at træde i karakter.
Det er virkelig en opskrift, der fungerer godt til en pizzaovn, hvor man enten fyrer med brænde eller gas – jeg brugte min ooni Koda 16 til formålet, og den var færdig på 1,30 minutter med de rigtige leopardpletter, cremet ost og let stegte svampe.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Langtidshævet pizzadej, se opskriften længere oppe
1 stk
Mascarpone
2 spsk.
kantareller/tragtkantareller
80 gram
Frisk mozzarella
60 gram
Løg, revet
2 spsk.
Olivenolie
1.50 spsk.
Læs også: