Bagværk
Kebabhorn
Nemme og lækre fyldte brød.
Pølsehorn er en evig klassiker herhjemme i Danmark, hvor vi svøber en god pølse i blød dej og efterfølgende bager dem i ovnen.
Jeg har leget lidt med 'fyldet' i en pølsehorn til denne opskrift, og udskiftet pølsen med en god, hjemmelavet kebab.
Kebabhorn, kalder jeg dem – de er let inspireret af de lettere fesne brød, man kan købe i supermarkedet, som er små brød fyldt med kebab.
Min udgave er en lækker, blød dej, hvori man fylder den med hjemmelavet kebab, forårsløg, peberfrugt og hvidløg.
Nemt, enkelt og lækkert – denne opskrift er perfekt til en hurtig aftensmad, en nem madpakke eller bare små, lækre kebabhorn til den lille sult.
Du kan bruge min opskrift på hjemmelavet kebab til opskriften – eller købe noget færdig kebab, hvis det skal gå virkelig hurtigt.
Jeg har valgt ikke at fylde mine kebabhorn med dressing eller lignende, men det kan du sagtens gøre – inden bagning og foldning kan du eksempelvis
fylde dem med lidt ketchup eller sriracha for ekstra smag.
Fang opskriften på hjemmebagte kebabhorn herunder:
Herunder kan du også lige se, hvordan jeg former mine kebabhorn – ganske simpelt, man kan være lidt forvirrende at forstå, når det skal ses på skrift.
Små dejfirkanter klar til fyld. Størrelsen betyder ikke så meget, du kan lave dem store såvel som små.
Fyld på.
Klem enderne sammen.
Fold siderne ind og luk kebabhornet.
Små snit, inden den ryger i ovnen.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc.
150 gram
Kebabkrydderi (se opskriften i artiklen)
1 stk
Peberfrugt, røde
1 stk
Forårsløg
2 stk
Hvidløg
2 fed
Hvedemel
300 gram
Mælk
150 ml
Gær
15 gram
Fint salt
0.50 tsk
Olivenolie
1 spsk.
Æg
1 stk
Læs også: