Aftensmad
Kimchi Rolls
Sprøde forårsruller med lyn-kimchi!
Forårsruller er en skøn spise – uanset om du er typen, der hiver dem direkte fra frost eller nede hos den lokale asiatiske restaurant.
Men skal det være helt specielt, så skal du prøve at lave dem selv fra bunden!
Og jeg mener helt fra bunden – med hjemmelavet forårsrullepapir.
Denne gang har jeg lavet en ny og spændende version af forårsruller i samarbejde med Kikkoman Danmark – de har for nyligt lanceret en helt ny sauce til deres skønne udvalg af produkter til det asiatiske køkken.
Saucen hedder Kimchi Chili Sauce og er i al sin enkelthed en dressing eller sauce, som indkapsler smagen af kimchi – den kan bruges til salater, wraps eller dressinger og så kan den medvirke til at lave en lyn-kimchi.
Man skal blot lige salte sine grøntsager et par timer i køleskabet, hvorefter man rører dem saucen – og voila, så er der lyn-kimchi!
Den fik mig til at kreere denne opskrift – Kimchi Rolls.
Lækre, smagfulde forårsruller med lyn-kimchi, svinekød og bønnespirer. Med hjemmelavet forårsrulledej!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
80 gram
Vand
100 ml
Svinefars
100 gram
Rød chili, fintsnittet
1 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Kikkoman-soya, almindelig
1.50 spsk.
Bønnespirer
1 dl
Spidskål/hvidkål etc.
2 håndfuld
Fint salt
0.50 tsk
Kikkoman Kimchi Chili-sauce
1 dl
Fritureolie/solsikkeolie
4 dl
Læs også: