Bagværk

Koldhævet surdejslandbrød

Et velsmagende brød med sprød skorpe og saftig krumme!

Koldhævet surdejslandbrød
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 23. februar 2018

Surdej kan bruges til mange ting.

Når jeg har en stor portion, og der stadig er nogle gode rester efter rugbrødsbagning, så sørger jeg altid for at eksperimentere lidt med landbrødet. 

Det blev til en ret lækker opskrift, hvor skorpen er knasende sprød og midten er blød og saftig!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Ventetid 780 min
Tilberedningstid 25 min
Antal 10 pers.

Ingredienser

Surdej 2 dl
Vand 7 dl
Hvedemel 650 gram
Rugmel 165 gram
Salt 2 tsk
Rapsolie 1 spsk.

Fremgangsmåde