Aftensmad
Koreanske hvidløgsbrød
Sprøde og svampede snacks.
Hvidløgsbrød er et sikkert hit som sidedish, snack eller tømmermændskur – og den findes i utallige afskygninger.
Herhjemme i Danmark er vi mest vant til et hvidløgsflute, man lige hiver op fra frost og allerede skåret og fyldt med hvidløgssmør – nemt og syndigt.
(Psst. det er også nemt at lave hjemmelavet hvidløgsflute!)
Denne gang har jeg kastet mig over den koreanske pendant til hvidløgssnacken – nemlig koreanske hvidløgsbrød.
I al sin enkelthed er det lækre, luftige briochebrød, som snittes og fyldes med flødeost, revet ost og hvidløgssmør.
Det er nemt, enkelt og lækkert – og har du travlt, så kan du bare bruge nogle købte briocheboller, og så er der snacks til gæsterne på under 15 minutter!
Man laver dybe snit i brødende – men IKKE helt i gennem – hvorefter de fyldes med flødeost.
Jeg har lige 'tweaket' opskriften lidt ved at smide en håndfuld revet Vesterhavsost på toppen som et sidste finnish.
Herefter overøses de med en blanding af smeltet smør, æg, mælk og hvidløg.
Det smager fantastisk.
Fang opskriften på hjemmebagte koreanske hvidløgsbrød herunder.
Opskrift på hjemmebagte brioche-boller
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Briocheboller (se opskriften på hjemmebagte længere oppe i artiklen)
4 stk
Smør
60 gram
Hvidløg, revet
2 tsk
Mælk
0.50 dl
Evt. friskhakket krydderurter (persille, purløg, etc.)
1 håndfuld
Flødeost
100 gram
Parmesanost el. Vesterhavsost, revet
4 spsk.
Sukker
1 tsk
Æg
1 stk
Fremgangsmåde
Læs også: