Mandekogebogen

Loaded Fries

Pomfritter med fyld!

Pommes Frites er en gudespise, og den eneste måde man kan 'opgradere' dem på foruden at have styr på konsistenserne, er ved at gøre dem til 'Loaded Fries'.

Det er i al sin enkelthed et navn for, når man fylder en bakke med pomfritter med ekstra fyld!

Vi snakker ost, jalapenos, rødløg, bønner, forårsløg og dressing - det smager helt fantastisk. Og nå ja - selvfølgelig sprød bacon!

Tricket er, at man laver sine pommes frites helt sprøde - herefter topper man dem af med en god smelteost og smider dem på grill i ovnen.

Så smelter osten udover og fritterne forbliver sprøde - herefter topper man med det grønne og så er de klar til servering. 

Det er en god måde at optimere smagen på og samtidig opgradere dine fritter fra at være en lille snack eller forret til at blive et måltid, der kan stå på egne ben!

Til min opskrift herunder har jeg brugt min opskrift på Triple Fried Fries, som giver de perfekte sprøde fritter - du kan også bare vælge at lave ovnfritter eller måske snyde lidt og købe nogen fra frost.

Det styrer du helt selv - de hjemmelavede smager dog bedst!

Se min opskrift på en klassisk omgang loaded fries herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Loaded Fries

Fritter med ost, bacon og grønt!

2 portioner 25 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 350 kcal pr. portion

Ingredienser

 • 500 gram pommes frites (se opskriften i artiklen)
 • 80 gram bacon
 • 2 stk forårsløg
 • 60 gram god smelteost: cheddar, gouda, vesterhavsost, parmesan etc.
 • 2 spsk. jalapenos, syltede
 • ½ stk rød chili (kan undlades)
 • ½ stk rødløg
 • 2 spsk. røde bønner, dåse

Fremgangsmåde

 1. Følg guiden til mine pommes frites (eller lav dem på din egen måde) - steg bacon sprødt på panden eller i ovnen og hak dem i mindre stykker.
 2. Forvarm ovnen til 220 grader med grill. Snit forårsløg, rødløg, chili og jalapenos og bland det til en relish - bland bønner i.
 3. Når kartoflerne er færdige, river du osten udover fritterne og smider dem i ovnen. Steg dem, indtil osten smelter og bruner lidt - top af med relish og din yndlingsdressing (eller bare ketchup!)
Del

Seneste nyt