Pommes Frites er en gudespise, og den eneste måde man kan 'opgradere' dem på foruden at have styr på konsistenserne, er ved at gøre dem til 'Loaded Fries'.
Det er i al sin enkelthed et navn for, når man fylder en bakke med pomfritter med ekstra fyld!
Vi snakker ost, jalapenos, rødløg, bønner, forårsløg og dressing – det smager helt fantastisk. Og nå ja – selvfølgelig sprød bacon!
Tricket er, at man laver sine pommes frites helt sprøde – herefter topper man dem af med en god smelteost og smider dem på grill i ovnen.
Så smelter osten udover og fritterne forbliver sprøde – herefter topper man med det grønne og så er de klar til servering.
Det er en god måde at optimere smagen på og samtidig opgradere dine fritter fra at være en lille snack eller forret til at blive et måltid, der kan stå på egne ben!
Til min opskrift herunder har jeg brugt min opskrift på Triple Fried Fries, som giver de perfekte sprøde fritter – du kan også bare vælge at lave ovnfritter eller måske snyde lidt og købe nogen fra frost.
Det styrer du helt selv – de hjemmelavede smager dog bedst!
Se min opskrift på en klassisk omgang loaded fries herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Pommes Frites (se opskriften i artiklen)
500 gram
Bacon
80 gram
Forårsløg
2 stk
God smelteost: Cheddar, gouda, vesterhavsost, parmesan etc.
60 gram
Jalapenos, syltede
2 spsk.
Rød chili (kan undlades)
0.50 stk
Rødløg
0.50 stk
Røde bønner, dåse
2 spsk.
Læs også: