Aftensmad

Pita-kebab

Klassiker med hjemmekrydret kebab og hjemmebagte pitabrød!

Pita-kebab
Hjemmelavet pita med kebab
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 6. september 2020

Hvis du skulle være ramt af lidt tømmermænd eller bare 'den lille sult', så går man ikke galt i byen med en klassisk pita-kebab.

Og hvis du har mod på at lave den selv, så er det også utroligt nemt!

Jeg har en opskrift på min version af kebab-krydderi samt lækre, luftige pitabrød, som sammen giver en smagsoplevelse, der minder meget om et smut forbi den lokale pizzamand. 

Følg opskriften herunder!

Opskrift på hjemmebagte pitabrød

Opskrift på kebabkrydderi

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 30 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

pitabrød, se opskrift længere oppe 8 stk
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc. 500 gram
Salat, finthakket 3 dl
Tomater 3 stk
Agurk 1 stk
Creme Fraiche 2 dl
Hvidløg 1 fed
Kebabkrydderi (se opskriften i artiklen) 2 spsk.

Fremgangsmåde