Aftensmad
Pita-kebab
Klassiker med hjemmekrydret kebab og hjemmebagte pitabrød!
Hvis du skulle være ramt af lidt tømmermænd eller bare 'den lille sult', så går man ikke galt i byen med en klassisk pita-kebab.
Og hvis du har mod på at lave den selv, så er det også utroligt nemt!
Jeg har en opskrift på min version af kebab-krydderi samt lækre, luftige pitabrød, som sammen giver en smagsoplevelse, der minder meget om et smut forbi den lokale pizzamand.
Følg opskriften herunder!
Opskrift på hjemmebagte pitabrød
Opskrift på kebabkrydderi
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
pitabrød, se opskrift længere oppe
8 stk
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc.
500 gram
Salat, finthakket
3 dl
Tomater
3 stk
Agurk
1 stk
Creme Fraiche
2 dl
Hvidløg
1 fed
Kebabkrydderi (se opskriften i artiklen)
2 spsk.
Læs også: