Det lette
Pork Fried Rice
Nemt comfort food fra det asiatiske køkken!
Der er ikke noget som en god gang asiatisk stir-fry – det fungerer til alle tider!
Tidspresset, tømmermændsramt, lækkersulten eller bare sulten – den kan simpelthen det hele.
Og det smarte er, at man kan bruge få ingredienser, rester og bikse det hele sammen på ingen tid.
Eksempelvis en klassiker, som går under navnet Pork Fried Rice – en varierende teknik, hvor man bruger kolde ris og genbruger dem til en lækker stirfry.
Jeg har lavet min version herunder, som er lidt en blanding af sticky, sprødt og lækkert – og så er den klar på 15 minutter!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvide ris, kogte
150 gram
Æg
2 stk
Svinefars (eller svinetern i små tern)
150 gram
Forårsløg
4 stk
Hvidløg
2 fed
Chili el. peberfrugt
1 stk
Sukkerærter
1 håndfuld
Ingefær, revet
1 spsk.
Hvidløg, revet
1 fed
Soyasauce
0.50 dl
Vand
1 dl
Majsstivelse
1 spsk.
Chiliflager, røde
0.50 tsk
Brun farin
1 spsk.
Læs også: