Aftensmad
Poutine
Syndig klassiker fra Canada!
Canada er kendt for en ægte fritte-klassiker på nationalret-fronten – Poutine.
Rent ud sagt er det 'blot' sprøde fritter med ostestykker og brun sovs. That's it.
Og ja – selvfølgelig fungerer det helt eminent – blødt, sprødt og cremet!
Og som med så mange andre simple retter med få råvarer, så handler det om at have de bedste råvarer.
Perfekt sprøde fritter, den bedste ost og selvfølgelig en brun sovs.
Fritterne kan laves på mange måder – du kan sagtens få sprøde fritter i ovnen, med airfryer eller hvad du plejer at gøre – men skal det være spot-on, så prøv min Triple Fried-opskrift.
Du kan se en guide til at lave brun sovs på forskellige måder her – brun sovs fra bunden.
Og hvis den skal være autentisk, så skal man i specialforretninger og finde 'cheese curds', som er små, lækre hapsere i en nogenlunde fast form – det bedste alternativ kan man få med frisk bøffelmozzarella.
Her skal man blot bryde den i mindre stykker og lægge på retten.
Se med herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mellemstore kartofler
500 gram
Brun sovs, find opskriften i artiklen
2 dl
Cheesecurds (eller frisk mozzarella)
200 gram
Fremgangsmåde
Læs også: