Bagværk

Rabarber-crumble med kokos

Sprød dessert med sæsonens råvarer!

Rabarber-crumble med kokos
Rabarber-crumble kage med kokos
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 27. april 2022

Rabarber er en af mine favoritter om foråret – de sniger sig altid frem i god tid og forvarsler om, at vi begynder at gå mod lysere og varmer tider!

Og så smager den fantastisk – hvad enten man laver vaniljesyltede rabarber, syltetøj, tærte eller måske en klassisk crumble. 

En crumble er en fantastisk simpel måde at få et sprødt og sødt element sammen med sæsonens råvarer – og denne version er med havregryn og kokosmel.

Se med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 25 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hvedemel 1.50 dl
Havregryn 1.50 dl
Kokosmel 1 dl
Rørsukker 1 dl
Smør 90 gram
Rabarber 400 gram

Fremgangsmåde