Det lette

Ramsløgskartofler

Smørholdige, urtede kartofler!

Ramsløgskartofler
Ramsløgskartofler
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 8. april 2023

Ramsløgssæsonen er en af de tidligste øjeblikke, hvor man kan hente lækre råvarer med hjem efter vinterens exit – de sniger sig lige ind inden rabarberne er klar.

Ramsløg er en lækker, parfumeret grøntsag, som har en krads hvidløgssmag, som er god i mange retter. 

Jeg plejer altid at kombinere nye kartofler i sæson med en masse friske krydderurter og smør – så nu tænkte jeg, at jeg ville prøve det med ramsløg.

På denne tid af året er det dog for tidligt med nye, danske kartofler – men du kan få nogle fra udlandet, ellers bare nøjes med de klassiske.

Kombineret med møre kartofler og brusende smør? Så fungerer ramsløg helt eminent!

Fang opskriften her:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Små kartofler el. aspargeskartofler 700 gram
Ramsløg 20 stk
Smør 100 gram
Fint salt + peber 1 tsk

Fremgangsmåde