Det lette
Ramsløgskartofler
Smørholdige, urtede kartofler!
Ramsløgssæsonen er en af de tidligste øjeblikke, hvor man kan hente lækre råvarer med hjem efter vinterens exit – de sniger sig lige ind inden rabarberne er klar.
Ramsløg er en lækker, parfumeret grøntsag, som har en krads hvidløgssmag, som er god i mange retter.
Jeg plejer altid at kombinere nye kartofler i sæson med en masse friske krydderurter og smør – så nu tænkte jeg, at jeg ville prøve det med ramsløg.
På denne tid af året er det dog for tidligt med nye, danske kartofler – men du kan få nogle fra udlandet, ellers bare nøjes med de klassiske.
Kombineret med møre kartofler og brusende smør? Så fungerer ramsløg helt eminent!
Fang opskriften her:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Små kartofler el. aspargeskartofler
700 gram
Ramsløg
20 stk
Smør
100 gram
Fint salt + peber
1 tsk
Læs også: