Sådan laver du havregrød
Simpel grundopskrift på havregrød!
Mangler du en simpel opskrift på havregrød?
Så finder du den lige her. Det er en simpel spise, men hvis man har styr på konsistensen og kogetiden, så kan man tilføje alle mulige slags smage, toppings og lignende.
Se den klassiske opskrift herunder:
Havregrød
Nem opskrift!
4 portioner
10 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 400 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 2½ dl mælk
- 1 knsp. salt
Fremgangsmåde
- Hæld havregryn og mælk sammen i en tykbundet gryde.
- Bring det hele op på kogepunktet. Så snart det begynder at boble, skruer du ned på middelvarme og sørger for at røre grundigt rundt.
- Det tager ca. 8-10 minutter at ramme den rette konsistens, hvortil du smager den til med lidt salt.
- Bliver den for tynd eller tyk, kan du løbende justere med væske og gryn.