Det lette

Sådan laver du hybenrose-saft

Velsmagende, parfumeret saft – perfekt til drinks og varme sommerdage!

Sådan laver du hybenrose-saft
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 22. maj 2018

Sommervarmen er kommet for at blive og nu er hybenbuskene hoppet med på bølgen. De lyserøde blomster dukker op overalt, og foruden at pynte godt i landskabet, så er de fantastiske at lave saft på.

Den parfumerede, sarte smag egner sig især til drinks – eller bare som en iskold tørstslukker i sig selv! Saften kan også bruges på ismaskinen, så man får en lækker sommersnack.

Se opskriften herunder!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 1 pers.

Ingredienser

Hybenrose 1 l
Citronsyre 3 spsk.
Rørsukker 500 gram
Citron, økologisk 2 stk
Vand 1.50 l

Fremgangsmåde