Mandekogebogen

Snupit: Lifehack til hverdagskøkkenet

En lille hjælper på den gastronomiske front.

Der findes mange ting, du kan optimere på den gastronomiske front, når du skal i gang med et nyt år og nye opskrifter. Mens du måske har været heldig at få en ny kokkekniv eller en blender-opgradering, så skal man også huske, at der er mange småting, som kan gøre arbejdet lettere blandt kogegryderne.

Små simple ting, som i teorien måske ikke betyder det store, men i virkeligheden letter et enormt arbejde over tid.

Du kender sikkert problemet, når du skal pakke dine fødevarer ind.

Du har måske en rulle husholdningsfilm liggende i skuffen, som du hiver frem og febrilsk forsøger at få et brugbart stykke af. Ofte ender man med et par kasserede forsøg på at rive filmen af på de sløve, takkede kanter og står med en sammenklumpet sag.

Det vil Bente Tang gøre op med i firmaet Snupit, som startede på markedet tilbage i 2016.

ANNONCE
Snupit: Lifehack til hverdagskøkkenet

Målet var simpelt. 

Husholdningsfilm skulle være lige så nemt at håndtere og bruge i hverdagen som køkkenrulle. Og deres produkt gør dette muligt ved at have en oprejst rulle film med perforerede stykker. Filmen er et storkøkkenprodukt, som har været på markedet i mange år og holderen er designet til netop denne film. 

Filmen er 30 cm høj og perforeret for hver 30 cm. Man kan lade flere ark sidde sammen, hvis der er behov for et længere stykke. Det gør det muligt at få perfekte stykker af hver gang, uden at skulle bøvle med filtrede ender og sløve skæremetoder. 

Man siger ofte, at man aldrig må gå ned på udstyr i køkkenet, og har man tit travl med diverse råvarer, madrester og lignende, så kan man her hurtigt se både en tidsøkonomisk og prismæssig fordel ved at få fingrene i en Snupit.

Foruden de praktiske fordele i køkkenet kan en Snupit også være med til at begrænse madspildet i husholdningen. Specielt råvarer såsom frugt og grønt bevarer langt bedre deres friskhed, og så kan du desuden nemt skære det ud på forhånd og opbevare det klargjort til den store familiefrokost. 

Den yngre målgruppe er også med på vognen - eksempelvis en studerende med lidt ekstra dip fra gårsdagens fest kan hurtigt give denne størrelse ben at gå på. Som navnet antyder, så er det bare at snuppe i et stykke - alle mellemregningerne med fumlen og ukurante størrelser er fjernet.

ANNONCE
Snupit: Lifehack til hverdagskøkkenet

Produktet er en af de slags lifehacks, så med små justeringer kan gøre hverdagen en tand nemmere. Rullen fås i 500 meter, hvilket gennemsnitligt er mere end rigeligt til et års forbrug i en gennemsnitlig husholdning.

En anden vigtig faktor er, at du ikke længere skal bøvle med papæske og skuffepladsen - den fås med en specialdesignet holder, som du kan bruge lige så længe, som du ville med en køkkenrulleholder. Holderen er designet af Henning Kjær.

Og efter en lille test hjemme i køkkenet, så må man indrømme, at den virker efter hensigten. Den er simpel, veldesignet og ikke mindst en måde at udrydde små irriterende øjeblikke i køkkenet.

Jeg har især brugt den i forbindelse med årets julekagetraditioner, hvor man uden problemer kan få pakket sine ruller med kagedej ind og givet dem som gave til venner og familier - såvel som her i begyndelsen af januar, hvor resterne fra nytårsmenuen og diverse nemt kan holdes friske og lækre et godt stykke ind i det nye år.

Prisen for en Snupit ligger fra 449 kroner for holder incl. 1 rulle film og kan købes via deres webshop herunder:

ANNONCE
Lifehack til køkkenet

Snupit 

Eksempel: Wrapper - Model Black Butterfly: 499 kroner

Køb den her.

Snupit: Lifehack til hverdagskøkkenet
Del

Seneste nyt

Annonce