Spicy Jalapeno Margarita
Margerita med et twist.
Hvis du vil afprøve en lidt anderledes margerita til din næste fredagscocktail, så kan du måske prøve at pifte den op med lidt spark på smagen.
Spicy Jalapeno Margerita er en finulig lille cocktail, hvor man kombinerer margerita-smagen af lime og tequila med nye smagsgivere såsom chilisalt og jalapenos.
Den er frisk, pikant og forfriskende skarp til sommerens grillmad på terrassen.
Det er en opfindsom, velsmagende og nem cocktail, som kan imponere gæsterne med lidt bartender-skills på en sommeraften
Fang opskriften herunder.
(Røget chilisalt: 100 g fint salt blandes med 1/2 tsk røget paprika og 1/2 tsk cayennepeber. Kom saltet i en lille tallerken eller underkop.)
Foto: Hans Just
Spicy Jalapeno Margarita
Cocktail med spark!
1 portion
5 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 1 tsk røget chilisalt (se opskriften længere oppe)
- 1 stk jalapenos
- 1 stk lime, økologisk
- 2 cl tequila blanco
- 2 cl cointreau
- 1½ cl shake-it sugar cane mixer
- ½ stk agurk
Fremgangsmåde
- Gnid kanten af et lowball glas med en limebåd og dyp kanten i chilisalt.
- Fyld glasset med isterninger.
- Kom 3 skiver frisk jalapeno-chili, et par skiver agurk og 1,5 cl limesaft i en shaker. Brug en muddler til at mose det lidt sammen.
- Kom Tequila, Cointreau og sugar cane mixer i.
- Fyld op med isterninger og ryst drinken godt sammen.
- Sigt over i glasset. Pynt med agurkeskiver, frisk Jalapeno og eventuelt en stilk koriander.