Mandekogebogen

Sticky Pork Crunch Wrap

Sprød tortilla med snasket gris!

Crunch Wraps er underskønne snacks, hvor man fylder og folder tortillas til små pakker med ost, kød og grønt og efterfølgende steger den sprød og varm på panden.

Der findes de klassiske Crunch Wraps og så en version med med kylling Chicken Crunch Wraps.

Denne gang har jeg lavet en fusion på den og taget elementer fra det asiatiske køkken og kombineret det i en crunch wrap.

Den går under navnet: Sticky Pork Crunch Wrap.

I al sin enkelthed sticky pork belly kombineret med fintsnittet hvidkål, teriyaki, tomater, cheddar og nachos-chips.

Snasket, smagfuldt og lækkert!

Fang opskriften herunder:

Opskrift på Sticky Pork

Foldeteknik til Crunch Wraps

ANNONCE
Udskriv opskriften

Sticky Pork Crunch Wrap

2 portioner 1 time
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 50 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 300 gram sticky pork, fang opskriften længere oppe i artiklen
  • 2 håndfuld spidskål, fintsnittet
  • 2 spsk. teriyaki-sauce
  • 8 stk cherrytomater, kan undlades
  • 4 stk forårsløg
  • 100 gram cheddar, revet
  • 2 håndfuld nacho-chips (naturel eller din favorit-smag)
  • 4 stk tortillas

Fremgangsmåde

  1. Bland hvidkålen med teriyaki-sauce og snit tomater og forårsløg i skiver. Bland det sammen.
  2. Læg en tortilla på et skærebræt - læg først revet ost, efterfulgt af sticky pork og grøntsager og slut af med ost og nachos-chips. Fold siderne ind på midten og tryk sammen - steg dem på en forvarmet pande i 1-2 minutter på hver side, indtil de er let gyldne og varmet igennem.
Del

Seneste nyt

Annonce