Aftensmad
Sticky Pork Crunch Wrap
Sprød tortilla med snasket gris!
Crunch Wraps er underskønne snacks, hvor man fylder og folder tortillas til små pakker med ost, kød og grønt og efterfølgende steger den sprød og varm på panden.
Der findes de klassiske Crunch Wraps og så en version med med kylling Chicken Crunch Wraps.
Denne gang har jeg lavet en fusion på den og taget elementer fra det asiatiske køkken og kombineret det i en crunch wrap.
Den går under navnet: Sticky Pork Crunch Wrap.
I al sin enkelthed sticky pork belly kombineret med fintsnittet hvidkål, teriyaki, tomater, cheddar og nachos-chips.
Snasket, smagfuldt og lækkert!
Fang opskriften herunder:
Opskrift på Sticky Pork
Foldeteknik til Crunch Wraps
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Sticky Pork, fang opskriften længere oppe i artiklen
300 gram
Spidskål, fintsnittet
2 håndfuld
Teriyaki-sauce
2 spsk.
Cherrytomater, kan undlades
8 stk
Forårsløg
4 stk
Cheddar, revet
100 gram
Nacho-chips (naturel eller din favorit-smag)
2 håndfuld
Tortillas
4 stk
Læs også: