Det lette
Tapas: Chorizo kogt i æblecider
Spansk tapas-klassiker med stor velsmag!
Den spanske chorizo-pølse kan bruges til utroligt mange ting. Den smager skønt i sig selv, men kan også varierer meget i smag og konsistens via andre tilberedningsmetoder.
En klassisk måde at fremhæve smagen på og desuden tilføre lidt ekstra power, er ved at lave den som Chorizo a la Sidra.
Kort sagt – chorizo kogt i æblecider!
Her giver det selvfølgelig mening, at du bruger en rigtig god, økologisk cider for at få lidt sprødhed, syre og masser af naturlig sødme – men er du på SU-vognen eller ikke i nærheden af en lokal specialforretning, så er jeg sikker på, at du kan trylle dig lidt frem med de store 2-liters cider-flasker, lidt citronsaft og tilsmagning.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Chorizo-pølse
100 gram
Hvidløg
4 fed
Olivenolie
0.50 dl
Æblecider
3 dl
Læs også: