Det lette

Tapas: Chorizo kogt i æblecider

Spansk tapas-klassiker med stor velsmag!

Tapas: Chorizo kogt i æblecider
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. februar 2018

Den spanske chorizo-pølse kan bruges til utroligt mange ting. Den smager skønt i sig selv, men kan også varierer meget i smag og konsistens via andre tilberedningsmetoder.

En klassisk måde at fremhæve smagen på og desuden tilføre lidt ekstra power, er ved at lave den som Chorizo a la Sidra. 

Kort sagt – chorizo kogt i æblecider!

Her giver det selvfølgelig mening, at du bruger en rigtig god, økologisk cider for at få lidt sprødhed, syre og masser af naturlig sødme – men er du på SU-vognen eller ikke i nærheden af en lokal specialforretning, så er jeg sikker på, at du kan trylle dig lidt frem med de store 2-liters cider-flasker, lidt citronsaft og tilsmagning.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 3 pers.

Ingredienser

Chorizo-pølse 100 gram
Hvidløg 4 fed
Olivenolie 0.50 dl
Æblecider 3 dl

Fremgangsmåde