Whisky Sour: Grilled edition
Røget og anderledes whisky sour!
Jeg er typen, der oftest nyder min whisky ren - uden isterninger og for mange dikkedarer.
Men hvis jeg skal vælge en cocktail, som jeg sætter pris på, så er det enten Old Fashioned eller Whisky Sour.
Den sidstnævnte er en frisk og herlig klassiker, som jeg lige ville prøve at lave et lidt anderledes twist på.
Hvad nu hvis man grillede citronen, inden man pressede saften? Du ved, grillet citron ligesom man serverer til fisk!
Så herunder får du en Whisky Sour "Rallekj-edition":
Whisky Sour: Grilled edition
Røget og lækker!
1 portion
10 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 6 cl whisky
- ½ stk citron, økologisk (3 cl saft)
- 2 cl sukkersirup (1:1 vand og sukker kogt op)
- 1 stk æggehvide, kan undlades
Fremgangsmåde
- Varm en grillpande eller almindelig pande op på middelvarme, eller brug en grill - læg en halv citron med skæresiden nedad. Grill/steg citronen, indtil overfladen næsten er helt sort.
- Den grillede citron får en varm, krydret og sødlig nuance på smagen - pres citronen, når den er kølet af.
- Shake whisky, citronsaft, sirup og eventuelt æggehvide sammen og server med isteringer!