Når vi snakker om pasta og spaghetti med pesto, så falder tankerne ofte på den helt klassiske grønne pesto med basilikum.
Man kan også få en rød pesto på peberfrugter eller den sicilianske pesto med friske tomater.
Og så findes der faktisk også noget, der hedder hvid pesto – her snakker vi fokus på en tyk, cremet konsistens, som svøber sig om din pasta.
Lavet på let ristede valnødder, ricotta og parmesanost, som sammen med lidt oregano, hvidløg og citronsaft forvandles til en utrolig cremet og nem pasta.
Den er klar 15 minutter og smager utrolig godt – du kan fange opskriften herunder til en nem pasta opskrift til hverdagen!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Valnødder
80 gram
Ricotta
100 gram
Parmesanost
60 gram
Hvidløg
2 fed
Oregano, gerne frisk
1 tsk
Olivenolie
0.50 dl
Pasta eller spaghetti
250 gram
Citronsaft
1 spsk.
Læs også: