Aubergine forvandlet til aubergine-fritter som en vegetarisk, lækker forret eller snack!
Aubergine er en grøntsag, som ved første øjekast kan være lidt svær at lave mad med.
Den smager af absolut ingenting, hvis man spiser den rå – men åbner op for en dejlig, røget sødme, når den bliver stegt eller grillet.
Jeg bruger den som base til en baba ganoush, som er en velsmagende israelsk dip, eller også bruger jeg den til den israelske pita, Sabich.
Og egentlig smager aubergine også bare fantastisk, hvis man steger eller griller skiver eller tern af den.
Men hvis du vil prøve lidt ekstra luksus, så skal du prøve fritter af aubergine.
Den får sprødheden uden på samtidig med, at den tilberedte smag af aubergine kommer frem i den cremede midte.
Det er utroligt nemt at lave og er en sund og vegeratisk ret, der egner sig godt som appetizer, snack, forret eller som supplement til en god bøf.
Fang opskriften på aubergine pommes frites herunder.
Og så passer de perfekt sammen med en hjemmelavet tzatziki – som blot er 1 agurk revet og drænet, 1,5 dl græsk yoghurt, 1 revet fed hvidløg og lidt salt og peber.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Aubergine
1 stk
Rasp
1 dl
Fint salt
1 tsk
Friskkværnet peber
1 tsk
Æg
1 stk
Læs også: