Aftensmad
Barbecue Spuds: små kartofler med barbecue
Lækre, sommervenlige kartofler!
Barbecue er en vigtig spiller, når man til sommer skal grille. Hvad enten man bare bruger udtrykket om at grille kød, eller man laver en barbecue-rub eller barbecue-marinade.
Eller hvis man går all-in som mig og kører barbecue-delen indover tilbehøret også!
Jeg kalder dem Barbecue Spuds – små lækre kartofler kogt og efterfølgende bagt med barbecue-krydderi. En nem og lækker form for kartoffel-tilbehør, som passer perfekt til grillmad og sommermad!
Spicy, cremet og lækkert – perfekt til alt fra møre spareribs til en omgang grillet spidskål.
Nemt og enkelt – fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Små kartofler
600 gram
Olivenolie
0.50 dl
Røget paprika
1 tsk
Chiliflager, røde
0.50 tsk
Hvidløgspulver
1 tsk
Brun farin (eller rørsukker)
1 tsk
Spidskommen, stødt
1 cl
God mayonnaise (hjemmelavet eller købt)
1 dl
Sriracha, chilisauce
1 spsk.
Læs også: