Den søde tand

Blommer i portvin

Portvinssyltede blommer!

Blommer i portvin
oplus_0
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 12. september 2022

Blommer i madeira er en klassisk form for konfekt, du kan købe i mange forskellige afskygninger – men har du prøvet blommer i portvin?

Det giver en fantastisk sødme, dybde og smag, som fremhæver både portvinen og blommerne i en lækker synergi – og så kan de bruges til utallige ting.

1) De kan være med til at konservere smagen af sensommer langt ind i efteråret

2) De kan bruges som en dessert – både i sig selv eller som tilbehør til is og kage

3) De kan hakkes i mindre stykker til jul og bruges sammen med marcipan og chokoladeovertræk – så får du dit helt eget blommer i portvin-konfekt

Og så er opskriften utrolig nem og tager ingen tid – fang den herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Blommer (udstenede) 600 gram
Rørsukker 200 gram
Vand 0.50 dl
Portvin 1.50 dl
Vaniljestang 1 stk
Stjerneanis 3 stk

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler