Blommer i madeira er en klassisk form for konfekt, du kan købe i mange forskellige afskygninger – men har du prøvet blommer i portvin?
Det giver en fantastisk sødme, dybde og smag, som fremhæver både portvinen og blommerne i en lækker synergi – og så kan de bruges til utallige ting.
1) De kan være med til at konservere smagen af sensommer langt ind i efteråret
2) De kan bruges som en dessert – både i sig selv eller som tilbehør til is og kage
3) De kan hakkes i mindre stykker til jul og bruges sammen med marcipan og chokoladeovertræk – så får du dit helt eget blommer i portvin-konfekt
Og så er opskriften utrolig nem og tager ingen tid – fang den herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Blommer (udstenede)
600 gram
Rørsukker
200 gram
Vand
0.50 dl
Portvin
1.50 dl
Vaniljestang
1 stk
Stjerneanis
3 stk
Fremgangsmåde
Læs også: