Aftensmad
Chicken Pot Pie
Skøn madtærte med smagfuldt fyld.
I en kold vintertid med slud, regn og snevejr er det oplagt med rigtig smovsemad!
Jeg plejer altid at kaste mig over en lang række forskellige gryderetter, som bare kan simre i flere timer og varmer helt ind i sjælen.
Men der sker også noget magisk, når man tager gryderetten og kombinerer med en tærte – ligesom englænderne gør med deres skønne pies.
Her har jeg lavet min version af en skøn, nem og smagfuld Chicken Pot Pie, som i al sin enkelthed er masser af grøntsager, kylling og timian indkaplset i en lækker mørdejstærte.
Skal det være helt efter forskrifterne, skal man vist kun have låget på – men hvem elsker ikke en god tærtebund?
Herunder får du min version af en Chicken Pot Pie:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingebryst
300 gram
Gulerod
2 stk
Ærter (friske eller frosne)
1 dl
Porrer
2 stk
Hvidløg
2 fed
Løg
1 stk
Hvidvin
1 dl
Grøntsagsbouillon
300 ml
Champignon (brune eller hvide)
150 gram
Timian, tørret
1 spsk.
Hvedemel
350 gram
Koldt smør
180 gram
Æg
1 stk
Mælk
0.40 dl
Majsstivelse
2 spsk.
Fint salt
0.60 tsk
Læs også: