Den søde tand
Cookiedough-is med pebernøddedej
Julet twist på cookiedough-konceptet med pebernødder!
En af de helt populære varianter i køledisken, når man er på udkig efter en bøtte is til lidt selvforkælelse, er selvfølgelig Cookie Dough-varianten.
I al sin enkelthed cremet is tilført dejen fra cookies, inden de er blevet bagt – det giver en blød, lækker og cremet konsistens til isen samt giver et lækkert fyld med ekstra smag.
Og jeg har lavet min egen version af den med et julet twist!
Opskriften har nemlig inkorporeret pebernøddedej i stedet for – og den elsker man jo altid at snacke på, når man alligevel skal bruge tid på at rulle dem ud!
Den er nem, simpel og velsmagende – se opskriften herunder.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Æggeblomme
6 stk
Sødmælk
2.50 dl
Piskefløde
3 dl
Rørsukker
2 dl
Smør
90 gram
Hvedemel
180 gram
Kanel, stødt
0.50 tsk
Kardemomme
0.50 tsk
Ingefær, stødt
0.50 tsk
Stødt stjerneanis, kan undlades
0.50 tsk
Hvid peber, stødt (kan undlades)
0.20 tsk
Vaniljestang
0.50
Fremgangsmåde
Læs også: